Sanja Gamma: csak előre nézünk

Csapatkapitányunk eltökélten várja a decemberi meccsdömpinget.

Amint arról már Kiss Gréta is beszélt honlapunknak, az elmúlt hetek nem voltak zökkenőmentesek csapatunk számára. A Balatonfüreddel szembeni dupla mérkőzés előtt csapatkapitányunkat, Sanja Popovic-Gammát kérdeztük a mögöttünk hagyott időszakról.

"Kemény időszak volt, időnként csak hat játékossal tudtunk gyakorolni, és motiválni is nehéz volt úgy a társaságot, hogy hosszú ideig nem játszottunk összecsapást – kezdte a rutinos horvát feladóátló. – Értelemszerűen a stábnak is nagy kihívás volt így edzést vezényelni, de nagyon büszke vagyok mindenkire, mert a legjobbjukat adták és változatos, kemény munkát tudtunk végezni.”

Sanja a felkészülés hajrájában maga is kihagyott egy hónapot, mint elmondta, ez nem volt egyszerű időszak számára, hiszen éppen formába lendült, amikor jött a kényszerszünet.

"Amikor visszatértem Budapestre, nagyon nehéz volt, mert bár az agyam ugyanúgy akart csinálni minden mozdulatot, ahogy korábban, a testem nem engedelmeskedett. Türelmesnek kellett lennem, és ezt mondogatnom is kellett magamnak, próbáltam ésszel játszani mintsem erővel, mert utóbbi nem volt annyi, mint amennyit megszoktam” – mesélte kapitányunk az októberi időszakról.

Kiemelte, Budapesten otthon érzi magát, az öltözői hangulat remek, a betegség után visszatérők energiával telve, nagy edzéséhséggel vágtak bele ismét a munkába, és bár még mindig nem teljes a csapat, csak előre néznek.

"Várom a decembert és a sok mérkőzést, mert szeretnénk megmutatni, amit az elmúlt hetekben tanultunk. Csapatkapitánynak lenni nagy felelősséggel jár, de a lányok megkönnyítik a munkámat, mert mindannyian nagyon rendesek, kedvesek. Most türelemre próbálom inteni őket és úgy tűnik, megfogadják, amit mondok nekik. Fiatalok, így biztos vagyok abban, hogy hamarosan csúcsformába lendülnek” – mondta Sanja Gamma.

Csapatunkra csütörtökön és pénteken is mérkőzés vár, mindkét nap a Szent Benedek RA ellen, idegenben játszunk az Extraligában. A mérkőzésekről élő youtube-os közvetítés lesz a SportStream oldalán.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató