Mihály Dorka újabb Vasas-aranyak nyomába ered

Egy évvel meghosszabbította szerződését csapatunk fiatal liberója.

"Nagyon boldog vagyok, hogy a következő szezonra is maradok, mert annak ellenére, hogy ez a mostani idény kényszerű és rövid véget ért, szép eredményeket értünk el. Rengeteg élményt és tapasztalatot szereztem/szereztünk, nem kellett sokat gondolkodjak, hogy maradok-e" – fogalmazott új szerződése aláírása kapcsán Dorka, akinek páratlan aranyérem-gyűjteményéről itt írtunk bővebben.

"Számomra adott minden itt a Vasasban ahhoz, hogy fejlődjek. Kuba mellett minden nap tanulok valami újat, nem csak technikailag de fejben, hozzáállásban is. A mostani volt az első évem liberóként, így tudtam hogy nagyon türelmesnek kell majd lennem. Úgy érzem, a vártnál gyorsabban sikerült belerázódnom ebbe a szerepbe, ezt pedig nagyban neki köszönhetem. Miután biztossa vált, hogy a következő szezonban is ő marad a vezetőedző, nem volt kérdéses az én maradásom sem. Szeretném folytatni azt az utat, amit az idény elején elkezdtünk" – mondta honlapunknak a 18 éves liberójátékos.

Kiemelte, a kényszerű, idő előtti pihenő miatt most a szokásosnál hosszabb a szünet, de talán ennek is köszönhető, hogy már most nagyon várja a – remélhetőleg – augusztusi folytatást.

"A mostani idényben tapasztaltam meg először igazán, milyen a profi sport, a vártnál sokkal több lehetőséget kaptam kezdőként is, és nemcsak a magyar sorozatokban, hanem a Bajnokok Ligájában is. Sokat tanultam ezekből a mérkőzésekből, de mivel maximalista vagyok, sosem elégszem meg azzal a teljesítménnyel, amit épp produkáltam. Mentálisan sokat léptem előre, a játékot is jobban olvasom, de mindkettőben van még hova fejlődni. Ezért fogok dolgozni minden nap az új idényben is, na meg azért, hogy ne egy kézzel induljak a mezőnylabdákra, mert arra Kuba is elég érzékeny…" – zárta mosolyogva Mihály Dorka, aki negyedik felnőtt évét kezdi majd meg a Vasas Óbudában.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató