Közlemény a Vasas-BRSE mérkőzésről

A koronavírus-járvány miatt rendkívüli intézkedések lépnek életbe.

A koronavírus-járvány európai terjedése miatt Magyarország kormánya szerdán megtiltotta minden 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvény megtartását.

Ezzel párhuzamosan a Magyar Röplabda Szövetség az alábbi közleményt juttatta el a kluboknak: 
"Minden felnőtt és utánpótlás bajnoki vagy egyéb MRSZ által szervezett mérkőzést zárt kapuk mögött kell lebonyolítani, azaz a mérkőzésen kizárólag a sportolók, a szakmai stábok, valamint a hivatalos személyek (rendezők, szövetségi ellenőr, játékvezetők, vonalbírók, játékvezető ellenőr, jegyzőkönyvvezető, hivatalos statisztikus), illetve a mérkőzés közvetlen lebonyolításához szükséges személyek (eredményjelző kezelője, hangosítás kezelője, speaker, takarító, műszaki ügyeletes, biztonsági szolgálat, orvosi ügyelet, labdaszedők, pályatörlők stb.) lehetnek jelen. Minden más, a rendezvény közvetlen lebonyolításához nem szükséges személyt (nézők, újságírók, entertainment személyzet stb.) a rendező sportszervezet kötelessége a rendezvénytől távol tartani, ezen személyek a mérkőzés helyszínére sem léphetnek be. Fentiek a kihirdetés időpontjától, visszavonásig érvényesek!"

Ennek megfelelően már a most szombati, Vasas Óbuda – Swietelsky-BRSE Extraliga-mérkőzést is a nézők kizárásával rendezzük meg, így nyomatékosan kérjük szurkolóinkat, hogy NE jöjjenek fel a Folyondár utcába, ugyanis a biztonsági emberek SENKIT – még az újságírói igazolványt felmutatókat – sem fognak beengedni a csarnok területére.

Tudjuk, hogy a helyzet korántsem ideális, hiszen a végleges alapszakasz-helyezések szempontjából kulcsfontosságú rangadók várnak lányainkra, illetve nyakunkon a rájátszás is, de kérjük szurkolóink megértését.

A találkozókról az eddigi szokásoknak megfelelően igyekszünk a lehető legjobb minőségben élőképes közvetítést biztosítani, ám ehhez is a Magyar Röplabda Szövetség engedélyére van szükség. Amennyiben az MRSZ hozzájárul a közvetítéshez, annak linkjét természetesen azonnal megosztjuk szurkolóinkkal.

A BRSE vezetőségével megtörténtek az egyeztetések, a szükséges higiéniai előírások betartása mellett mindenképpen lejátsszák a csapatok a mérkőzést.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató