Kuba 2021 nyaráig biztosan marad!

Bajnoki és Magyar Kupa-címvédő, BL-főtáblás együttesünk vezetőedzője szerződést hosszabbított!

A pályán elért sikerek mellett a szakmai stáb a háttérben is gőzerővel dolgozik, fókuszban már a jövő évi együttes kialakítása van.

Ennek az első és egyik legfontosabb lépése, hogy eldőlt: vezetőedzőnk, Jakub Gluszak a következő idényben is a Vasas Óbuda csapatánál dolgozik!

"Olyan edző vagyok, aki szeret egy helyen egy-két évnél tovább dolgozni egy klubnál. Ez a mostani szezon elég kemény, mert rengeteget utazunk, keveset látom a családomat, de ennek ellenére is nagyon jól érezzük magunkat Budapesten. Sikerre éhes vagyok, továbbra is látom a potenciált a csapatban, ha pedig valami jó, minek változtatni rajta?” – nyilatkozta Gluszak. Hozzátette, remek a viszonya a lányokkal és a stábtagokkal, így nem is igazán volt kérdés a maradása.

"A célom, hogy minden labdamenetet, minden szettet, minden mérkőzést és minden létező aranyérmet megnyerjük. Ezért fogunk dolgozni" – jelentette ki a szakember.

Sarlós Márton, a csapatot irányító Vasas Röplabda Kft. ügyvezetője így nyilatkozott: 

"Másfél évvel ezelőtt elindultunk egy úton, mely előbb bajnoki címhez, majd Bajnokok Ligája-főtáblához és Magyar Kupa-győzelemhez vezetett. A sikerekben óriási szerepe van vezetőedzőnknek, Jakub Głuszaknak, nem véletlen, hogy már a tavalyi szerződéshosszabbításakor opciós záradékot kértünk a 2020/2021-es idényre is. Az opció életbe léptetésével kapcsolatos első megbeszélésen kiderült, hogy a klub és Kuba ambíciói a következő szezont illetően teljes mértékben egyeznek, így mindkét fél megelégedésére aktiváltuk a záradékot. Boldog vagyok, hogy augusztusban immár harmadik idényünket kezdhetjük majd meg Kubával és hiszem, hogy ő a legalkalmasabb személy a pozícióra. A stabil háttérnek és az eredményes szereplésnek köszönhetően lehetőségünk nyílik újabb lépéseket tenni a kitűzött irányba, ennek szellemében építjük majd fel keretünket, valamint a szakmai- és háttérstábot is, jelenleg azonban az alapszakasz utolsó körére, majd reményeink szerint a rájátszásra kell koncentrálnunk.”

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató