Hasonlóan sikeres év a cél

Sarlós Márton ügyvezető továbbra is hisz a kemény munkában.

Az év vége, az újév kicsit mindig a számadás ideje, éppen ezért kértük meg Sarlós Mártont, a Vasas Röplabda Kft. ügyvezetőjét arra, értékelje a hamarosan magunk mögött hagyott, sikerekben gazdag óesztendőt.

„Mielőtt belefognék bármiféle értékelésbe, szeretnék köszönetet mondani játékosainknak és stábtagjainknak, Jámbor Jánosnak, a Vasas Sport Clubnak, valamint minden támogatónknak, hiszen fantasztikus évet zártunk. A tavasszal megszerzett bajnoki cím, a bajnokcsapat egyben tartása, valamint a történelmi Bajnokok Ligája-szereplés kiharcolása mind-mind olyan eredmény, melyre büszkék lehetünk. A bajnoki döntő mérkőzései mellett számomra örök emlék marad a klubvilágbajnok Conegliano elleni idegenbeli találkozón nyújtott teljesítmény és pontszerzés.

A magyar bajnokság folyamatosan erősödik, a röplabda évről-évre fejlődik Magyarországon, véleményem szerint jó úton jár a sportág. Ezzel párhuzamosan természetesen a kihívás is egyre nagyobb, kiélezett a verseny az Extraliga csapatai között, de a célunk, hogy az Újévben is az ideihez hasonló sikereket érjünk el. Ehhez kemény munkára lesz szükség, a pályán, illetve a stáb és a vezetőség részéről is, de az ünnepek alatt úgy érzem, kellően feltöltődött mindenki, készen állunk a folytatásra.

Nehéz időszak vár ránk, nagyon szeretnénk két év kihagyás után ismét döntőt játszani a Magyar Kupában, de fontos bajnoki rangadók és Bajnokok Ligája-mérkőzés is szerepel a januári programban. Ezzel párhuzamosan természetesen már a következő szezon stratégiáján is dolgozunk, a Bajnokok Ligája szereplés érezhetően emelte a klub ázsióját, bízom benne, hogy ez is segíthet bennünket a jövőbeni célok elérésében.

Végül, de nem utolsó sorban hatalmas köszönet illeti szurkolóinkat, akik egész évben a csapat mellett álltak és nem csak a hazai versenysorozatokban, vagy éppen az olasz bajnok elleni találkozóra kísértek el bennünket, de Montenegróban és Albániában is a Vasas-tábortól volt hangos a csarnok. Egy ismerős rigmust idézve „Ti vagytok a legnagyobbak”! : )

A gyönyörű emlékekkel teli 2019-es év ugyan véget ér, de a megkezdett úton haladunk tovább és bízunk a hasonlóan szép folytatásban. Vasas-sikerekben gazdag, boldog Újévet kívánok mindenkinek!”

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató