Család, pihenés, kőkemény január

Napi két edzéssel készülünk a szezon talán legkeményebb hónapjára

Két mérkőzés a kupacímvédő Nyíregyházával, egy a listavezető Kaposvár otthonában, emellett nantes-i Bajnokok Ligája-kirándulás, illetve három derbi, közte két Magyar Kupa-elődöntő az Újpesttel – egy Haladással szembeni mérkőzés mellett ez vár csapatunkra január 8. és február 1. között.

"Az elmúlt három hónap után szokatlan kicsit, hogy van időnk rendesen edzeni, de én már nagyon vártam ezt az időszakot, ugyanis ilyenkor lehet javítani a nem annyira jól működő játékelemeket” – mondta honlapunknak Trine Kjelstrup, aki a karácsonyt megelőző időszakot családja körében töltötte.

"Nagyon hamar eltelt az az egy hét, amit otthon töltöttem, nem is tudtam mindenkivel találkozni, akivel szerettem volna, de nagyon jó volt, feltöltődve jöttem vissza” – fogalmazott a feladóátló, aki utolsó 2019-es mérkőzésünkön, az Alba Blaj ellen remek teljesítményt nyújtott.

"Nyilván én is tudom, hogy ősszel nem mindig játszottam úgy, ahogy azt elvárják tőlem, vagy éppen én saját magamtól. A románok elleni mérkőzés után mondtam is magamban, igen, ez már jó volt. Ott szeretném folytatni január 8-án, ahol decemberben abbahagytam” – jelentette ki Trine.

Egyébként többi játékosunk, illetve edzőink is azt mondták: nagyon jó volt hazamenni karácsonyra, és a szeretteik körében tölteni az ünnepeket, ugyanakkor „nagyon gyorsan eltelt” az a néhány nap.

"Kicsit sűrű volt az ünnepi időszak, sok kötelezettségnek kellett eleget tennünk a feleségemmel, de örülök, hogy otthon tudtunk lenni pár napot” – mondta vezetőedzőnk, Jakub Gluszak.

"Jó volt, de gyors is egyben. Még azért maradtam volna pár napot szívesen” – egészítette ki Mária Kostelanská, aki ezúttal ráadásul párját, Mariánt is hátrahagyta: a Fradi kapusa jelenleg hazája kézilabda-válogatottjával készül a január vb-előselejtezőre.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató