Vissza a helyes útra

Három vereség után vasárnap a Jászberény ellen javíthatunk.

Egymás után három vereséget szenvedtek el röplabdázóink az elmúlt két hétben, mégis micsoda különbség: míg a Conegliano otthonában elért 2-3 bravúr volt, addig a Kaposvár és a Nantes elleni hazai 0-3 már inkább a csalódás kategóriába tartozott, főleg a kiélezett helyzetekben elkövetett bosszantó hibák miatt.

"Elég nagy fizikális megterhelés alatt vagyunk, ugyanis a rengeteg mérkőzés mellett folyamatosan edzünk és utazunk is, én mégis úgy érzem, inkább mentálisan volt szükség arra, hogy két napot pihenjünk" – mondta honlapunk érdeklődésére a magyar válogatott Török Kata azzal kapcsolatban, hogy a keddi, érdi vereség után csak péntek reggel kellett edzésre jelentkeznie a csapatnak.

"A Kaposvárral egy hosszú túra után találkoztunk, akkor úgy éreztem, hogy az utazás és a trevisói bravúr az egész csapatból rengeteg energiát kivett. Az volt az első meccsünk a csoportkörben, mindenki maximálisan arra koncentrált" – elevenítette fel a történteket Török, aki szerint nagy nehézséget jelent három-négynaponta más típusú mérkőzésen ugyanazt a jó színvonalú játékot hozni.

"Ebben még fejlődnünk kell, a következő napokban azon is dolgozni fogunk, hogy megoldást találjunk erre. Emellett már pénteken elkezdjük a felkészülést a Jászberény elleni bajnokira, ugyanis riválisunk nagyon jól játszott ellenünk az első találkozásunkkor. Akkor nem is sikerült mindhárom pontot megszerezni, most azonban nagyon szeretnénk otthon tartani ezt" – tekintett előre ütőjátékosunk.

A Jászberény elleni mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Folyondár utcában.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató