Kjelstrup: nagyon jól érzem magam

Dán átlónknak tetszik a kemény munka, és már nagyon várja az első meccseket

A dán Trine Noer Kjelstrup második szezonját kezdte el idegenlégiósként: az előző idényt Finnországban töltötte, ahol a bajnokság második legeredményesebb röplabdázója volt.

"Jó volt a finn idényem, de eddig itt a Vasasban is nagyon jól érzem magam. Szuperek a körülmények, az edzések kemények, de nagyon jó minőségű a munka” – mondta honlapunknak a felkészülés első fele után Trine.

A feladóátló poszton szereplő játékos kijelentette: Budapest gyönyörű város, már most nagyon szeret itt élni, minden nap fel tud fedezni valami újat – már amikor persze ideje engedi.

"Sokat edzünk és nagyon keményen, ráadásul nekem extra nehéz volt, hiszen előbb csak egyedül voltam a posztomon, majd bár később Lilla érkezésével könnyebbé vált a helyzet, ütők kevesen voltunk így is” – fogalmazott az első hetek megpróbáltatásaival kapcsolatban a 24 éves röplabdázó.

A csapatszellemmel kapcsolatban elmondta, számára is meglepően gyorsan elrepült az első hónap.

"Mindenki nagyon kedves, jófej, az edzéseken ugyanakkor nagy a fegyelem. Egyáltalán nem tűnik fel az sem, ha 2,5-3 órát töltünk a csarnokban" – nyilatkozta a dán játékos, hozzátéve, hogy a mostani héttől pedig még kapnak egy új impulzust, hiszen az eddigi csökkentett létszám után már teljes kerettel edzenek majd.

"Kíváncsian várom az új lányokat, de mivel mindenkiről csak jót hallottam, nem hiszem, hogy bármi gond lesz” – tekintett előre Trine.

Kijelentette, hogy már nagyon várja a most péntek-szombati nyitrai tornát, mert jó lesz végre mérkőzéskörülmények között is letesztelni, hol is tartanak.

"Nem tagadom, múlt pénteken már nagyon fáradt voltam, kemény volt a szigetszentmiklósi három nap. De persze tudom, hogy a jó eredmény eléréséhez kemény munkára van szükség” – tette hozzá.

Együttesünk pénteken utazik Szlovákiába, ahol sorrendben a cseh Frídek Mistekkel (péntek 18.00), illetve az egyaránt szlovák Strabag Bilikova Pezinokkal (szombat 12.00) és Volleyproject UKF Nitrával (szombat 16.00) csap össze.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató