Alig várjuk a folytatást! – Juhár Dalma

Fiatal liberónk számára különösen sokat jelentett a csütörtöki pontszerzés.

Együttesünk, a Vasas Óbuda csütörtökön pontot szerzett a kupagyőztes Fatum Nyíregyháza ellen, így már biztos, hogy az utolsó, békéscsabai bajnoki meccs eredményétől függetlenül az első helyen zárja az alapszakaszt.

Juhár Dalma számára a pontszerzés különösen édes volt, hiszen fiatal liberónk egy nappal korábban elveszítette nagymamáját. Ennek ellenére nemcsak az utazást vállalta, de a harmadik szettben csereként beállva jó teljesítményt nyújtott, nagy szerepe volt abban, hogy az addig dadogó nyitásfogadásunk stabilizálódott és elértük célunkat.

"Szerettük volna már csütörtökön bebiztosítani az első helyünket. A szezon előtt a közvélemény minket tartott erre a legesélytelenebbnek, ez hatalmas plusz motivációt adott nekünk” – emlékezett vissza a mérkőzés másnapján a nyírségi csörtére a 19 éves játékos.

"Ezen a mérkőzésen is bebizonyítottuk, hogy nemcsak jó csapat vagyunk, hanem minden pillanatban képesek vagyunk küzdeni egymásért” – jelentette ki a siker receptjére vonatkozó kérdésünkre Dalma.

A jövőről elmondta: annak ellenére, hogy valódi tétje nem lesz a Békéscsaba elleni, jövő csütörtöki összecsapásnak, természetesen győzni mennek a Viharsarokba. "Mindent meg fogunk tenni, hogy nyerjünk, mert szeretnénk igazán jó szájízzel nekivágni a rájátszásnak. Ettől függetlenül nem titok, hogy már nagyon várjuk az Újpest elleni mérkőzéseket, amelyeken adott a cél: döntőbe szeretnénk jutni!”

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató