Kostelanská: újabb két év!

Szlovák szélső ütőnk a következő két idényben is a Vasas Óbudát erősíti!

Nagyszerű hírrel készülhetünk a Magyar Kupa vasárnapi, érdi bronzmérkőzésére: szlovák négyes ütőnk, Mária Kostelanská a napokban aláírta új szerződését, aminek értelmében a következő két idényben, azaz 2021 májusáig biztosan a Vasas Óbuda játékosa lesz!

"Nagyon könnyű volt meghoznom ezt a döntést, hiszen a barátom, Marián is újabb két évre szerződött le a Ferencváros kézilabdacsapatával, ráadásul nekem is már a második idényem itt, és nagyon szeretem a klubot, a magyar fővárost, így csak az volt a kérdés, a klubnak szüksége van-e rám. Amikor kiderült, hogy igen, nagy örömmel írtam alá, és boldog vagyok, hogy újabb két évig piros-kékben röplabdázhatok” – mondta honlapunknak az aláírás után Zelo.

A mostani szezonnal kapcsolatban úgy fogalmazott: rendkívül keményen dolgoznak augusztus óta, ennek köszönhető, hogy a Vasas nevével kezdődik a tabella. "Ezen az úton kell továbbmennünk, és akkor biztos vagyok abban, hogy április végén lesz mit ünnepelnünk.”

Marira nyáron fontos feladat is várhat, hiszen Szlovákia – Magyarországhoz hasonlóan – rendezőként ott lesz az augusztusi Európa-bajnokságon. Ezzel kapcsolatban Kostelanská kiemelte: sok a jó játékos a posztján, így nem lesz könnyű dolga bekerülnie az Eb-keretbe, de természetesen mindent meg fog tenni ezért. Ugyanakkor abban bízik, hogy a válogatott képes lesz továbbjutni a csoportjából.

"Számomra a legfontosabb, hogy Mariánnal lehetek, ugyanakkor a budapesti életet is nagyon megszerettem. A holnapi kupameccs előtt pedig üzennék a Vasas-szurkolóknak is: nagyon remélem, hogy minél többen kijönnek Érdre, és szokás szerint hetedik emberként hozzásegítenek minket a harmadik hely elhódításához, mert mi nagyon szeretnénk éremmel zárni a Magyar Kupát!” – jelentette ki Kostelanská.

"Ugyan a szezon legfontosabb szakasza még előttünk áll, a szakmai stábbal természetesen már a következő évek tervezését is megkezdtük. Mária Kostelanská második éve meghatározó tagja a csapatunknak, elégedettek vagyunk a hozzáállásával és a teljesítményével egyaránt. Amikor felvázoltuk neki a következő idények tervét, könnyedén megegyeztünk. A hosszabbítás ténye mellett annak külön örülök, hogy Zelo a következő két évre is lát perspektívát a csapatban, remélem, mások is követik majd a példáját” – mondta honlapunknak Sarlós Márton, a Vasas Röplabda Kft. ügyvezetője.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató