Cél a bronzérem

Sajtótájékoztatót tartottak a vasárnapi, érdi MK-döntőről a Magyar Röplabda Szövetségben.

Mint ismert, csapatunk, a Vasas Óbuda idén is a bronzéremért játszhat Érden a Magyar Kupa négyes döntőjében. A vasárnap 12.30 órakor kezdődő összecsapáson a Jászberény VT lesz lányaink ellenfele – az esemény kapcsán tartottak sajtótájékoztatót hétfőn az MRSZ székházában, ahol Török Kata és Jakub Głuszak képviselte szakosztályunkat.

"Nem tagadom, a döntőbe jutás volt a célunk, de ettől függetlenül örülünk, hogy ott lehetünk a négyes döntőben, mert ez is szép eredmény. Természetesen megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani, és nemcsak magunknak, hanem a szurkolóink számára is elhozni a bronzérmet” – fogalmazott négyes ütőnk.

Vezetőedzőnk először gratulált a két döntősnek – a Békéscsabának és a címvédő Nyíregyházának –, majd elmondta: szerette volna, ha döntőbe jut a csapata, de az elődöntőben egy nagyon erős Békéscsabával találkoztunk.

"Izgalmas volt az a két mérkőzés, és a célunk most egyértelmű: megnyerni a bronzérmet, ami azt gondolom, az erőviszonyokat látva egy szép eredmény lenne” – nyilatkozta Głuszak.

Az ellenfél részéről Deme Gábor vezetőedző kijelentette, azok után, hogy a bajnokságban lecsúsztak az elődöntőről, mindenképpen szeretnének legalább egy érmet szerezni, erre pedig itt van esélyük. "A Vasas jobb csapat, ráadásul sérülés miatt két kezdő centeremre és feladómra sem tudom, hogyan számíthatok, de mindent meg fogunk tenni a győzelemért” – fogalmazott a tréner.

Az Érd Arénába a napijegyek 2000, illetve 1000 forintba kerülnek, a finálét a mi mérkőzésünk után, 15.00-kor rendezik ugyanott.

Fotó: hunvolley.hu

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató