Folytassa, Kuba!

Vezetőedzőnk 1+1 éves szerződéshosszabbítást írt alá a Vasas Óbudával!

Noha a szezon lényegi része még hátra van, a Vasas Óbuda vezetése a háttérben gőzerővel dolgozik a következő idény előkészítésén. Ennek egyik, és talán legfontosabb részeként örömmel jelentjük be, hogy vezetőedzőnk, Jakub Głuszak egy plusz egyéves szerződést írt alá együttesünkhöz, azaz a 2019-2020-as évadban biztosan a lengyel szakember irányítja majd jelenleg Extraliga-éllovas csapatunkat!

"Tavaly nyáron új helyzetbe kerültem azzal, hogy egy külföldi csapat megkeresését fogadtam el, de azt gondolom ez a mostani bejelentés is alátámasztja, hogy nem bántam meg. Az augusztusban megkezdett, Vasassal közös munkánknak még az első szezonja sem ért véget, de örülök, hogy már most meg tudtunk állapodni a folytatásról, hiszen  így én is és a családom is tudunk tervezni” – fogalmazott a pénteki edzés előtt Kuba.

Elmondta, már tavaly nyáron is arról beszéltek Jámbor János többségi tulajdonossal és Sarlós Márton ügyvezetővel, hogy kölcsönös elégedettség esetén nem egy évről fog szólni a közös munka.

"Szeretem a hosszabb távú terveket, ha látom, hogy egy klub fejlődni akar, a Vasasnál pedig minden adott. Nem titok, hogy nem csak a játékoskereten szeretnénk adott esetben erősíteni, hanem a háttéren, az eszközparkon is – erről is beszéltünk a szerződéshosszabbítás kapcsán Marcival. A játékosaink láthatóan rengeteget fejlődtek a szezon eleje óta, szeretnek dolgozni, fogékonyak az általam tanítottakra, elégedett vagyok a keret minden tagjával” – emelte ki a lengyel szakember.

Hozzátette, az aláírás előtt természetesen családjával is egyeztetett, ugyanis nyáron bővül a család: felesége júliusban lánygyermeknek ad majd életet, ez pedig új és több feladattal jár majd mindkettejük számára.

"Mivel én rengeteg időt töltök az edzéseken, utazásokkal, és otthon is sokat dolgozom, egyértelmű, hogy segítségre lesz szükségünk. Már el is kezdtünk bébiszittert keresni, de nem kapkodunk, ugyanis a feleségem a szülés után biztosan nem fog egyből visszajönni velem Magyarországra, hanem majd csak később csatlakozik hozzánk. Jól érezzük magunkat Budapesten, mindent átbeszéltünk, meg fogjuk tudni oldani az új helyzetet” – jelentette ki Jakub Głuszak.

Sarlós Márton, a Vasas Röplabda Kft. ügyvezetője a szerződéshosszabbítás kapcsán elmondta, úgy érzi, megtettük a legfontosabb lépést a még fényesebb jövő megalapozásához.

"Kuba tavaly nyári kinevezése minden tekintetben jó döntésnek bizonyult, az egész szakosztálynak új impulzust adott, a vezetőség részéről elégedettek vagyunk vele, és a lányok is elfogadták, megbecsülik, kedvelik. Örülök annak, hogy ő is lát perspektívát a további közös munkában. Továbbra is az a célunk, hogy évről évre lépjünk előre, úgy gondolom, az ő maradása garancia arra, hogy azon az úton tudjunk továbbhaladni, amelyre augusztusban ráléptünk" – fogalmazott honlapunknak Sarlós Márton.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató