Az MTK-val mérkőztünk

Hasznos felkészülési találkozót játszottunk NB I-es ellenfelünkkel.

Az MTK a Kaposvár elleni rangadóra, mi pedig a jövő keddi, Jászberény elleni évnyitóra készülünk, így aztán mindkét csapat számára hasznos edzőmérkőzést játszott egymással Tóth Gábor és Jakub Głuszak együttese.

A mieink teljesítménye közel sem volt hibátlan, de a kéthetes pihenőt, valamint a háromhetes meccs nélküli időszakot követően az aktuális formának és edzettségi állapotnak megfelelő volt a találkozó: a három játszmát, amelyet javarészt a kezdőcsapattal játszottunk le, a kisebb hullámvölgyektől eltekintve végig uraltuk, s több jó egyéni teljesítményünknek köszönhetően magabiztosan nyertünk. Az utolsó játszma 15 pontig tartott.

A folytatásban az edzések veszik át a főszerepet, s gőzerővel készülünk a téli szünetban a hírek szerint két helyen is megerősített Jászberény elleni Extraliga-találkozóra.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MTK Budapest-Vasas Óbuda 1-3 (-18, -17, -20, 10)

MTK: Kotormán, Takács D. 9, Kis R. 3, Vezsenyi 15, Kiss G. 8., Borsos 4. Csere: Nagy F., Szalai (liberók), Godó 8, Szerényi 2, Lesi 2. Vezetőedző: Tóth Gábor

Vasas: Török 13, Abdulazimova 16, Ana Tiemi 6, Kostelanská 10, Ambrosio 8, Villám L. 16. Csere: Bozicevic, Juhár (liberók), Mihály, Durst, Manninger. Vezetőedző: Jakub Głuszak

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató