Két lábbal a földön maradni

Három és fél éve nyeretlenek vagyunk a Békéscsabával szemben.

Fontos rangadóra készül női röplabdacsapatunk, a Vasas Óbuda. Lányaink szombat délután ötkor a címvédő Swietelsky-BRSE otthonában lépnek pályára, és Kőnig Gábor másodedző szerint egyértelműen győzelemre törnek.

"Akárhogy is alakult eddig a szezon a két csapat számára, fontos, hogy két lábbal a földön maradjunk. Szeretnénk nyerni ma délután, de azzal is tisztában vagyunk, hogy az elmúlt öt év bajnokának a vendégei leszünk. Felkészültünk a mérkőzésre, kielemeztük az ellenfél játékát, és a csapaton is úgy látom, készen állnak a mérkőzésre” – mondta honlapunknak a szakember.

Ellenfelünk két nappal ezelőtt még Bajnokok Ligája-selejtezőt játszott a lengyel Lódz ellen, míg mi hétfő óta erre a találkozóra készülünk – ez is segíthet a jó eredmény elérésében.

A békéscsabaiak kerete nem sokat változott a nyáron: visszatért a magyar válogatott feladó, Tálas Zsuzsanna, épp tőlünk szerződött a Viharsarokba a center Bodovics Hanna, szerződtették Sándor Renáta tavalyi stuttgarti csapattársát, a montenegrói Nikoleta Perovicot, valamint a szerb center Sofija Medicet.

Nálunk mindenki egészséges, így teljes kerettel készülhetünk a találkozóra.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató