Rangadó a javából!

Az utóbbi években megszokott kemény csatát várhatjuk az UTE elleni találkozón.

 

Szépen lassan beindul a nagyüzem, hiszen az első hét bemelegítése után (egyaránt 3-0 a Haladás és a TFSE ellen) vasárnap délután ötkor már igazi rangadó vár együttesünkre, amikor au UTE érkezik a Folyondár utcába.

„Valóban, ahogy hallottam, az utóbbi években mindig jó mérkőzéseket játszott a Vasas az Újpesttel, úgyhogy most is egy vérbeli fővárosi rangadóra számítok” – nyilatkozta honlapunknak a mérkőzés előtt Jakub Gluszak, együttesünk lengyel vezetőedzője.

„Mindkét társaság számára fontos lesz a vasárnapi találkozó, hiszen hozzánk hasonlóan ellenfelünk is győzelemmel kezdte az idényt, és nyilván ők is folytatnák a jó sorozatukat. Mindkét csapatban sok az új ember, biztos vagyok abban, hogy ők is az építkezés fázisában vannak, de attól függetlenül, hogy egyik csapat sincs még készen, jó színvonalú, izgalmas összecsapást várok” – fogalmazott a szakvezető.

Gluszak hozzátette, alaposan kielemezte az újpestiek játékát, ám pontos részleteket természetesen nem árult el a várható taktikával kapcsolatban.

„Nyerni szeretnénk, hétfő óta erre a mérkőzésre készülünk. A keret minden ittlévő játékosa egészséges” – summázta csapatunk jelenlegi állapotát a tréner.

Az Újpest – melynek Kántor Sándor személyében ugyancsak új vezetőedzője van – az első fordulóban hazai pályán 3-0-ra legyőzte a bajnoki címvédő Békéscsabát, így önbizalomtól duzzadva várhatják a vasárnapi mérkőzést. Ellenfelünk keretében is sok változás volt, hiszen négy új légiós – köztük a régi ismerős Nelmaira Valdez – érkezett a negyedik kerületbe, valamint a nyáron a magyar válogatottban is számításba vett Bagyinka Fanni is riválisunkat erősíti. Fontos változás, hogy az ugyancsak magyar válogatott Kötél Dóra sérülése, illetve gyermekvállalása miatt már nem tagja az újpestiek játékoskeretének.

A mérkőzésre a belépők 500 (diák/nyugdíjas/Vasas-függő), illetve 1000 forintba kerülnek.

 

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató