Papp Orsolya visszavonult

A 21 éves játékos nem lép pályára többet a Vasas Óbudában.

Aki figyelmesen nézte az alapozásról felkerült fotókat, videókat, válogatott légiósainkon kívül még egy hiányzót kiszúrhatott.

Papp Orsolya, a Vasas Óbuda élő szerződéssel rendelkező 21 éves centere a szezon kezdete előtt 1,5 héttel bejelentette Sarlós Márton ügyvezetőnek, valamint Jakub Gluszak vezetőedzőnek: nem kívánja elkezdeni az alapozást társaival, hanem a továbbiakban az élet más területeire összpontosít.

A játékos döntésével kapcsolatban Sarlós Márton a következőt nyilatkozta honlapunknak:

"Váratlanul ért minket a játékos döntése, még csak hasonló esetről sem hallottam korábban. Sajnálom, mivel komoly potenciált láttunk benne, vezetőedzőnk is szívesen dolgozott volna Orsival. A döntés időzítését nehéz megmagyarázni, nehéz helyzetbe hozott vele mindenkit. Az elmúlt hetekben Jakubbal feltérképeztük a piacot, jártunk Szlovéniában egy játékosbörzén, de még keressük a legjobb megoldást. Az biztos, hogy az előzetes terveinkkel ellentétben újabb külföldi játékost kell szerződtetnünk, de ha már így alakult, szeretnénk egy igazán minőségi centerrel teljessé tenni keretünket.”

A felkészülési időszak további részében – várhatóan augusztus végéig – csapatunk korábbi röplabdázója, a Vasassal magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes center, az elmúlt szezonokban külföldön játszó Gubicza Laura segíti együttesünket az edzéseken.

A szakmai stáb dolgozik Orsi pótlásán, amennyiben érdemi információt tudunk közölni, természetesen azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat!

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató