Indul az OSB-döntő!

Békéscsabán is éremeséllyel lépünk pályára.

Péntekől vasárnapig rendezik a második utánpótlás országos döntőt.

A helyszín ezúttal Békéscsaba, a korosztály a serdülők (U17).

Szappanos Máté vezetőedző csapata az alapszakaszból végtelenül simán jutott be a hatos fináléba, ahol – bár nehéz megjósolni, mire lehet számítani, de – a hagyományoknak megfelelően szeretnénk döntőt játszani.

"A célunk a minél jobb szereplés, és hogy kihozzuk a maximumot magunkból. Ha ez sikerül, akkor nagyon szép eredményt érhetünk el" – mondta honlapunknak a torna előtt Szappanos Máté, aki különösebb jóslatokba nem mert bocsátkozni, hiszen egy ilyen hatos döntő – főleg ebben a korosztályban – mindig nagyon kiszámíthatatlan.

"Maximálisan bízom a csapatomban, és abban, hogy az év közben elvégzett munka beérik. Fontos, hogy a pályán és azon kívül is igazi csapatként működjünk végig a hétvége alatt" – tette hozzá.

Az együttes idény közben az OSB mellett a Budapest-bajnokság másodosztályában vitézkedett, ahol még a bajnoki cím megszerzésére is van esélye az igen tehetséges – több utánpótlás-válogatott játékost – felvonultató korosztálynak.

"Az is fontos lesz, hogy kellő önbizalommal álljunk fel és ne görcsöljük túl a dolgokat. A felkészülésünk rendben volt, sérültunk nincs. Nem szeretnék jósolni, lépésről lépésre haladunk, mindig az aktuális ellenfélre koncentrálva" – summázott vezetőedzünk.

Csapatunk a pénteki csoportmeccseken előbb az UTE-Dunakanyar SE-vel, majd a házigazda Békéscsabával találkozik. Szombaton a keresztjátékkal folytatódik a torna, vasárnap pedig a helyosztók következnek.

A tornáról a hatos finálé Facebook-eseményénél folyamatosan frissülnek majd az eredmények!

 

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató