Papp Orsolya: motivál, hogy bizonyítsak

Húszéves centerünk újabb egy évre elkötelezte magát a Vasas Óbudához.

Újabb magyar játékos maradásáról számolhatunk be: a tavaly nyáron az MTK-tól szerződtetett center, Papp Orsolya úgy határozott, hogy a 2018-2019-es szezonban is a Vasasban játszik.

„Nagyon rossz szezonom volt, alig játszottam, de az utolsó két hetet nagyon élveztem” – mondta honlapunknak kontraktusa aláírása után Orsi, aki a szezon első hónapjaiban vállsérüléssel küszködött, így jó ideig csak gyógytornára járt, az edzéseket nem tudta látogatni.

„Szerencsére a fájdalom a múlté, miután megerősítettem, panasz nélkül végig tudtam edzeni az egész idényt, aminek nagyon örülök” – tette hozzá Papp.

Kifejtette, az elmúlt hónapokban sokszor felmerült benne a gondolat, hogy abbahagyja a röplabdázást.

„Nagyon sok rossz pillanatom volt, de aztán amikor Marcival leültünk beszélni a jövőről, úgy gondoltam, hogy az elmúlt 6-8 év munkáját nem szeretném kidobni az ablakon” – mondta 20 éves centerünk.

Kiemelte, hogy a tárgyalás inkább volt egy hosszú beszélgetés, amelyben előjöttek a szezonban gyűjtött szép emlékek: az MK-bronzo, a külföldi túrák és az osztályozó. Illetve azt, hogy mennyire megszerette a klubot, a stábot és a csapattársakat.

„Rájöttem, hogy minden nehézség ellenére szeretek röplabdázni. Már most várom a következő szezont, motivált vagyok, nagyon szeretnék bizonyítani” – fogalmazott Papp, aki a következő idény előtt még a június eleji juniordöntőben tehet sokat azért, hogy újabb érem kerüljön a nyakába. Ezzel kapcsolatban csak annyit mondott: „nagyon szeretnénk megnyerni”.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató