Bronzéremre fel!

Az MRSZ-ben megtartották a Magyar Kupa döntőjének sajtótájékoztatóját.

A Magyar Röplabda Szövetségben megtartották a hétvégi Magyar Kupa négyes döntő sajtótájékoztatóját, melyen csapatunkat Durst Anna feladó mellett Jókay Zoltán vezetőedző képviselte.

„Nagyon remélem, hogy egy bronzmeccs előtt nem kell külön motiválni a csapatot” – mondta honlapunknak Jókay Zoltán. Hozzátette, csapatának mind a győzelem, mind az önbizalom szempontjából nagy szüksége van győzelemre, ami azonban nem lesz egyszerű.

„Az Extraliga alapszakaszában mindkét arcunkat megmutattuk a Jászberény ellen: hazai pályán nagyon simán kikaptunk, idegenben ugyanígy nyertünk ellenük. Fontos, hogy legyen bátorságunk, hitünk, és élvezzük a mérkőzés minden pillanatát. A saját játékunknak is rendbe kell lennie, de fontos, hogy betartsuk azokat a taktikai utasításokat, amelyeket megbeszélünk, amelyekre a korábbi összecsapásokból emlékeznünk kell” – fogalmazott vezetőedzőnk.

Durst Anna kijelentette, nagy küzdelemre számít, s tudja, érzi magán és a csapattársain is, hogy önmaguknak is szeretnék bebizonyítani, képesek megnyerni a bronzérmet.

„Jó a hangulat az edzéseken, a Kaposvár elleni győzelem nagy lendületet adott nekünk, ezt a formánkat szeretnénk átmenteni a kupahétvégére, és majd a rájátszásra is” – nyilatkozta feladónk.

Deme Gábor, a Jászberény vezetőedzője elmondta, nehéz meccsre számít, de reális esélyt lát a győzelemre, és szeretnék megszerezni a harmadik helyet.

A Magyar Kupa bronzmérkőzésére vasárnap 15.30-kor kerül sor az Érd Arénában.

Fotó: Muzslay Péter, MRSZ

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató