Műtét és szerződéshosszabbítás

Német Anett amilyen gyorsan csak lehet, szeretne száz százalékos állapotba kerülni.

Csapatunk és a magyar röplabdázás egyik legnagyobb tehetsége, a Nyíregyháza elleni bajnoki elődöntő második meccsén térdszalag-szakadást szenvedett Németh Anett sikeres műtéten esett át Tatán, és csütörtök reggel már el is hagyhatja a kórházat.

"Egyelőre még annak is örülök, hogy már felülhettem az ágyban, de egyébként minden rendben, jól sikerült a beavatkozás" – osztotta meg velünk a jó híreket Németh Anett.

Azt egyelőre még nem tudja, pontosan mi is következik számára a rehabilitációban, de az első napokban, hetekben biztos, hogy csak mankóval közlekedhet.

"Kapok egy rögzítőt is, aztán majd meglátjuk a többit. Nem fogok siettetni semmit, hiszen az a legfontosabb, hogy teljesen felépüljek, de nagyon remélem, hogy bő fél év múlva már bekapcsolódhatok az edzésmunkába" – jelentette ki.

A fiatal feladóátló az előző idényben a remek junior Európa bajnoki szereplés után a Vasas Óbudában is egyre több lehetőséget kapott, ahogy telt a szezon, egyre többször számított rá kezdőként Jókay Zoltán vezetőedző. Anett a bizalmat remek játékkal hálálta meg, sérülése a lehető legrosszabbkor jött nem csak a csapat, de az ő számára is.

"Nagyon megviseltek a történtek: egyrészt maga a sérülés ténye, másrészt az is, hogy pont a bajnokság legfontosabb szakaszában történt, amikor egyre többet játszottam… Főleg, hogy nagy élmény volt bekerülni a felnőtt csapatba, mert teljesen más volt a légkör, mint az utánpótlásban, ráadásul nagyon szerettem is a közösséget az elejétől egészen a végéig. És még játéklehetőséget is kaptam bőven" – emlékezett vissza az elmúlt idényre Anett.

Klubunk természetesen nemcsak rövid-, hanem hosszú távon is számol a 17 éves tehetséggel, akivel így rögtön 1+1 éves szerződést kötöttünk.

"Nem merült fel bennem az, hogy elszerződjek, mert a gimnáziumot mindenképpen Pesten szeretném befejezni, más fővárosi klubban pedig nem nagyon tudnám elképzelni magam. Jól érzem magam a Vasasban, és a felépülésem után is itt szeretnék bizonyítani" – zárta Németh Anett.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató