Sérülés után újult erővel

Bodovics Hanna térdsérülése után mielőbb formába lendülne.

A tavaly ősszel súlyos térdsérülést szenvedett Bodovics Hanna célja, hogy mielőbb ismét jó formába lendüljön.

Az előző idény előtti felkészülési meccseken kezdőként számított rá Jókay Zoltán, aztán az egyik utolsó összecsapáson súlyos térdsérülést szenvedett csapatunk 20 éves centere, Bodovics Hanna, aki a következő szezonban is a Vasas Óbudát erősíti majd.

Hanna mostanra túljutott a hosszú rehabilitáción, száz százalékos állapotban van, és már nagyon várja az első edzéseket.

"Minden gyakorlatot meg tudok csinálni, amit a sérülésem előtt, de augusztusig folyamatosan edzek, hiszen maximálisan készen szeretnék állni a szezonrajtra. A műtét utáni első hónapok nagyon nehezek voltak, a sérülés lelkileg is megviselt" – emlékezett vissza a tavaly őszi történtekre Hanna.

A fiatal center hozzátette, amikor már el tudott járni a meccsekre, ott tudott lenni a lányok mellett, az sokat javított a hangulatán.

"Ennek ellenére nagyon nehéz volt kívülről, a lelátóról nézni a többieket, főleg, hogy nagyon jól sikerült a tavalyi alapozásom. Abban bízom, hogy ez idén sem lesz másként, mielőbb visszanyerem a formámat, és a pályán fogom tudni segíteni a csapatot a minél jobb eredmények elérése érdekében" – nyilatkozta Bodovics Hanna.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató