A klubhűség mintaképe

Lévai Vivien meghosszabbította szerződését a Vasas Óbudával!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a pályafutása egészét piros-kék mezben töltő Vivi augusztustól kilencedik felnőtt szezonját is megkezdi nálunk, ugyanis elfogadta a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát!

Ha van valaki, akit nem kell bemutatni a Vasas drukkereinek, az Lévai Vivien. A szurkolók között csak Pötiként ismert liberó az előző szezonban hosszú térdsérülés után tért vissza, és végig nagyszerű játékkal segítette a Vasas Óbudát.

"A szezon végi sérülésemkor megijedtem, hogy megint nagyon komoly baj történt, de szerencsére nem szakadtak a szalagjaim, így az egész nyáron át tartó gyógytorna után augusztusban remélhetőleg száz százalékos állapotban leszek. Kicsit sajnálom, hogy ilyen sokan távoznak az idei keretből, mert nagyon jó csapat voltunk, nemcsak csapattársakként, hanem barátként tekintettünk egymásra” – mondta a szerződéshosszabbítás kapcsán Lévai Vivien.

Saját teljesítményével kapcsolatban megjegyezte, rosszabb visszatérő szezonra számított, de a rá jellemző kőkemény munkának köszönhetően jó idényt zárt, még ha nem is volt könnyű feladat. Liberónk hozzátette, amennyire sajnálja a távozókat, ugyanannyira izgatottan várja az új csapattársakat.

"Elképzelhető, hogy eljátszottam volna a csapatváltás gondolatával, de mivel az új vezetőség szép jövőképet vázolt fel a tárgyalásokon, így konkrét megkeresésig sem jutottam el másokkal. Nem volt nehéz meghoznom a döntést a maradásról, szeretek itt lenni, sok minden köt ide, nehéz szívvel hagynám itt a Vasast” – nyilatkozta Lévai Vivien.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató