Kiss Gréta hosszabbított!

A fiatal nyitásfogadó jövőre is a Vasas Óbudát erősíti.

Csapatunk egyik legtehetségesebb fiatal játékosa, a tavaly nyáron Kecskemétről Budapestre szerződött Kiss Gréta a következő idényben is a Vasas Óbudát erősíti!

Gréta első fővárosi szezonja nem sikerült tökéletesre, hiszen többször is bokasérüléssel bajlódott, emiatt például az elmúlt két hétvégi, egyaránt Vasas-aranyéremmel zárult utánpótlás-döntőt is ki kellett hagynia. Ennek ellenére megszerette a Vasast, a közeget, így bizakodva várja a következő szezont.

"Nagy váltás volt Kecskemétről idejönni, hiszen itt profi szemlélet uralkodik, külföldi csapattársaim is voltak, nemzetközi meccseket játszottunk, de – bár nem volt minden tökéletes – összességében szerettem itt lenni. A lányok nagy részét az utánpótlás-válogatottból ismertem, így nem volt gond a beilleszkedéssel. Úgy érzem, fejben sokat léptem előre, de sok minden másban még fejlődnöm kell a következő szezonban. Remélem, a sérülések is elkerülnek a majd. Amikor lehetőséget kapok, és pályára lépek, szeretnék sokkal bátrabb lenni, edzésen is jobban oda kell figyelnem magamra, és akkor minden adott lesz ahhoz, hogy tovább fejlődjek" – mondta érdeklődésünkre Kiss Gréta.

Sarlós Márton, a Vasas Röplabda Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, az egyesület terveibe tökéletesen passzol Kiss Gréta, így örül, hogy a következő idényben is Vasas mezben játszik majd. "Gréta egyike azon játékosoknak, akik utánpótlás-szinten sikeresek voltak, és akik előtt szép jövő áll. A fiatal ütő nem csak a következő évi, de a hosszú távú koncepciónkba is beleillik, ezért örülök, hogy továbbra is nálunk röplabdázik. Évről-évre szeretnénk építkezni, elsősorban a saját értékeink köré, ezen az úton az első lépést megtettük" – árulta el az ügyvezető.

Fotó: Vasas Attila

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató